Naslovnica BiH RS: Opet redovna nastava 2. novembra

RS: Opet redovna nastava 2. novembra

196

Banja Luka — Štab za vanredne situacije Republike Srpske u petak 30. oktobra donio je odluku da se do 16. novembra ograničava radno vrijeme u tom bosanskohercegovačkom entitetu od 6 do 22 sata u cilju suzbijanja širenja virusa korona.

“Radno vrijeme se ograničava svim vrstama ugostiteljskih objekata za ishranu i piće bez obzira da li posluju samostalno ili u okviru drugih objekata u kojima se obavlja privredna djelatnost, priređivačima igara na sreću. Takođe, do 16. novembra, u periodu od 22 časa do 6 sati, dragostori mogu raditi isključivo putem šalterske prodaje”, navodi se u saopštenju Vlade RS, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Štab je donio i odluku da se nastava u osnovnim i srednjim školama u RS nastavlja 2. novembra. Dozvoljene su i sve sportske i druge aktivnosti školske djece i omladine u prostorijama osnovnih i srednjih škola.

Nastava u Republici Srpskoj obustavljena je u osnovnim i srednjim školama 26. oktobra na 7 dana zbog pogoršane epidemiološke situacije. Nastava se do 1. novembra odvija on line.

(StarMo)