Naslovnica Region Rovinj: Ručno izrađenom kamerom “u hladnjaku” snimali nagu djecu!

Rovinj: Ručno izrađenom kamerom “u hladnjaku” snimali nagu djecu!

126
foto arhiva

Rovinj — Policijski službenici priveli su dvojicu njemačkih državljana koji su, “koristeći ručno izrađenu kameru, snimali nagu djecu u jednom kampu na području Rovinja”, javila je u ponedjeljak istarska policija.

Rovinjska policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom njemačkih državljana u dobi od 48 i 79 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju, prenosi Hina.

Prema podacima policije u subotu su gosti jednog kampa na području Rovinja primijetili sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca, te su o tome odmah obavijestili zaštitare koji su pozvali policiju.

Policijski službenici uhapsili su dvojicu muškarca zbog sumnje da su snimali nagu djecu kod bazena i na plutajućem vodenom parku, te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretrage vozila i mobilne kućice u kojoj su njemački državljani boravili.

Prilikom pretraga policijski službenici pronašli su i oduzeli ručno izrađenu napravu za snimanje, prijenosno računalo, kameru, MP3 uređaj, četiri mobitela, sedam USB-ova i druge predmete.

Tokom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su dvojica muškarca ručno izrađenu napravu za snimanje postavili u torbu koja je izgledala kao prijenosni hladnjak, te su na taj način snimali nagu djecu.

(StarMo)