Naslovnica Život Rasta negirao trgovanje drogama – To je za “lično korištenje”

Rasta negirao trgovanje drogama – To je za “lično korištenje”

229
Stefan Đurić-Rasta

Beograd — Pjevač i reper Stefan Đurić-Rasta saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je prema saznanjima “Blica”, negirao krivično djelo trgovina opojnim drogama koje mu se stavlja na teret.

Sud je donio odluku da se Đuriću i B.L. kod kojih je u petak pronađena određena količina skanka i kokaina, odredi pritvor do 30 dana po prijedlogu Višeg javnog tužilaštva, zbog bojazni od ponavljanja djela.

Đurić je u odbrani rekao da je drogu koja je pronađena kod njega prilikom hapšenja, i kasnije pretresa njegovog stana, “držao za lično korištenje”.Tužilaštvo, međutim, sumnja da je izvršio teže krivično djelo – nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Rasta je uhapšen u petak popodne kada je policija u njegovom stanu pronašla skank (vrsta marihuane), a kod njegovog prijatelja pronađen je kokain. Stefan Đurić Rasta poznat je kao uživalac marihuane i često se u javnosti fotografira sa džointom i propagira korišćenje “trave”.

 

(StarMo)