Naslovnica Politika Pupovac “shvatio” Kolindinu poruku

Pupovac “shvatio” Kolindinu poruku

431
Milorad Pupovac

Zagreb — Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac poručio je u subotu kako su reakcije tolikog broja važnih ljudi koji su komentirali mogućnost da se današnja RH uspoređuje s NDH za njega “ohrabrujuće i poticajne”, a kazao je i kako je “shvatio poruke” koju je dobio uz ponovljeno pismo iz 2016. koje mu je uputila predsjednica Republike.

“U diplomaciji kažu moji prijatelji diplomati postoji pravilo da kada vam netko dva puta pošalje jedno te isto pismo nemate potrebe ga čitati ni na njega odgovarati…. Ne kanim odgovarati na tu vrstu pisama, dobro sam ga pročitao i dobro sam ga zapamtio i shvatio poruke. Razumijem što znači kada vam vrhovna zapovjednica Oružanih snaga šalje pismo, tu vrstu poruka, meni zastupniku u Hrvatskom saboru, pripadniku nacionalne manjine”, izjavio je Pupovac u “Intervju tjedna” Hrvatskog radija.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je nedavno službeno pismo Miloradu Pupovcu u kojem navodi da pozorno prati njegove nastupe “u kojima na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku”.

(StarMo)