Naslovnica Mostar Pretučeni mladić: Ponudio sam da platim kaznu, a oni su krenuli sa...

Pretučeni mladić: Ponudio sam da platim kaznu, a oni su krenuli sa udarcima…

1505
Slaven Blažević

Mostar — Slaven Blažević, kojeg su u subotu, 10. 04. u 23:03 sati, brutalno pretukla dvojica policajaca u Mostaru kazao je za Pogled.ba da je te večeri “bio kod prijatelja u susjednoj zgradi i pješačio prema svojoj zgradi”.

– Nisam nikoga vidio, čuo sam da netko doziva stani, već sam bio na ulazu u svoj haustor. Svjestan da sam prekršio policijski sat, htio sam ući u zgradu kako bi izbjegao kaznu, no međutim, oni su me sustigli točno ispred zgrade. Dalje se na snimci vidi sve što se dogodilo. Ispričao sam se što sam prekšio policijski sat, ponudio da platim kaznu no oni krenuli sa udarcima. Nakon toga odveli su me u policijsku stanicu. U policijskom vozilu sam im već u nekoliko navrata napominjao da se ne osjećam dobro. U policijskoj stanici su napisali prekršajni nalog na kojem je pisalo da sam prekršio pravilo kretanja. U prekršajnom nalogu nigdje nisu spomenute ozljede, samo piše da sam prekršio kretanja od 21 do 5 sati. Nakon što su napisali prekršajni nalog pustili su me da idem kući pješke, kazo je Slaven za Pogled.ba.

Na pitanje je li tražio da ga odvezu na CUM zbog nanesenih ozljeda, Slaven odgovara potvrdno.

– Samo su mi rekli da idem kući. Pušten sam da šetam gradom i na taj način opet kršim policijski sat, svjestan da me opet može netko zaustaviti i ponovo legitimirati. Nakon toga otišao sam na hitni pregled sam, jer se nisam osjećao dobro. Čak sam, dok sam hodao do kuće, povratio nekoliko puta…, priča Slaven Blažević.

(StarMo)