Naslovnica Region Predsjednica Skupštine Srbije: Oni su fašisti!

Predsjednica Skupštine Srbije: Oni su fašisti!

232
Maja Gojković

Beograd — Predsjednica Narodne skupštine Maja Gojković danas je na konferenciji za novinare optužila lidera Pokreta Dveri Boška Obradovića i lidere opozicionog Saveza za Srbiju za “fašistički napad na poslanika Marjana Rističevića na stepenicama Narodne skupštine”

Gojković je pokazala pocijepani sako i masku za koji je rekla da pripadaju Rističeviću, “kao dokaz šta su u stanju da urade Boško Obradović i Savez za Srbiju kada je u pitanju poslanik koji ne dijeli njihova fašistička opredjeljenja”.

Ona je poručila građanima “da znaju da državu fašisti nikada ne mogu da osvoje”.

“Marjan Rističević je danas brutalno napadnut od ove fašističke falange. Oni su ga gazili, tukli i kako kažu pripadnici obezbezbjeđenja da njih nije bilo on ne bi uspio da se izvuče, ko zna da li bi preživio”, rekla je Gojković.

Ona je rekla da “Marjan Rističević ima određene povrede i da se nalazi u ambulanti Skupštine”, kao i da “fašistička falanga koja ga je napala još stoji ispred Skupštine na stepenicama ovog zdanja”.

“Svi znamo kroz historiju kada smo gledali ovakve nemile prizore. Ovo je bilo samo u najavi Hitlerovog dolaska na vlast. Odlučno ćemo se suprotstaviti svakom ovakvom pokušaju da se blokira rad Narodne skupštine”, rekla je Gojković.

(StarMo)