Naslovnica Region Pozvao Vučića na TV duel – Pokaži da nisi kukavica

Pozvao Vučića na TV duel – Pokaži da nisi kukavica

316
Rade Panić

Beograd — Predsjednik Sindikata ljekara i farmaceuta dr. Rade Panić uputio je pismo predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kome ga poziva da omogući duel u emisiji sa nazivom: “Ko je zaista domaći izdajnik i strani plaćenik”.

Panić poziva Vučića kako bi “dokazao sve izgovoreno o njemu i time pokazao da nije “medijska” kukavica kakvim ga pokušavaju predstaviti”, prenosi Nova.rs.

Panić je u pismu podsjetio Vučića da ga je tri puta pominjao na na televizijama sa nacionalnom frekfencijom, nijednom ne propustivši da ga okarakterišete kao nekoga ko radi protiv države, na poslijetku i protiv zdravstvenog sistema u okviru koga radi i gdje prima platu od koje živi.

“Uvijek su povod bile istine koje sam izgovorio o tog trenutka aktuelnoj situaciji na terenu, a u skladu sa odredbom Ustava Republike Srbije, član 51, ‘Svako ima pravo da istinito, potpuno i blagovremeno bude obavještavan o pitanjima od javnog značaja i sredstva javnog obavještavanja su dužna da to pravo poštuju’. Da se ne radi o istinama, istinama potkrepljenim činjeničnim dokazima, do sada bih sigurno odgovarao ili bar trunuo u nekom istražnom zatvoru mjesecima bez mogućnosti da Vam drugačije odgovorim, pišem Vam ovo javno pismo”, naveo je Panić.

 

(StarMo)