Naslovnica Politika Potpredsjednik HDZ-a: Milanović skrnavio prostore Katoličke crkve

Potpredsjednik HDZ-a: Milanović skrnavio prostore Katoličke crkve

395

Zagreb — Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, koji je uključen u izborni štab Kolinde Grabar-Kitarović, poručio je biračima da ne dozvole da na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku, već je dijeli i znači povratak na staro, dodavši da je Milanović ostavio Hrvatsku bez perspektive.

“Ne smijemo dopustiti da u drugom krugu na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku, već dijeli i znači povratak na staro. Zoran Milanović imao je priliku – a ostavio je iza sebe Hrvatsku podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Ostavio je posvađanu Hrvatsku bez saveznika i ikakve perspektive, ostavio je Hrvatsku na koljenima”, napisao je na svom Facebooku Brkić koji je u drugom krugu kampanje uključen u izborni štab HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović, prenosi Index.hr.

Birače je pozvao da budu ponosni na Hrvatsku koja nije slučajna država, “U kojoj se samo odlukom Zorana Milanovića na naše branitelje šalju specijalci i skrnave prostori naše Katoličke crkve”, naveo je Brkić dodavši da zbog žrtve branitelja danas uživamo slobodnu i demokratsku Hrvatsku, koja se temelji na svehrvatskom pomirenju s početka ‘90-ih, koje je zagovarao Franjo Tuđman. “To je domovina Hrvatska u kojoj se poštuju tradicionalne vjerske i moralne vrijednosti, porodica i domoljublje”, naveo je Brkić.

(StarMo)