Naslovnica Politika “Politička bomba” iz Livna: Čoviću se neće dopustiti obraćanje…

“Politička bomba” iz Livna: Čoviću se neće dopustiti obraćanje…

301

Livno — Livanjski ogranak Hrvatske republikanske stranke (HRS) poručio kako na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Livna “neće dopustiti obraćanje lidera HDZ-a Dragana Čovića”.

“Ovih dana obilježavamo tridesetu obljetnicu obrane grada Livna kojeg su obranili hrvatski branitelji. Svečana sjednica Gradskog vijeća, zakazana za subotu 23.travnja, trebala bi biti zaista i kako je nazvana: svečana, te odati počast svim hrvatskim braniteljima. Međutim, budući da je izborna godina, vladajuća stranka istu namjerava zloupotrijebiti kao paravan za političke poruke. Stranka koja je više Livnjaka poslala u inozemstvo i štete napravila, nego napadači od prije 30 godina”, navode.

Poručuju svima koji nastoje zloupotrijebiti svečanu sjednicu u političke svrhe da im to neće dopustiti – javlja Hercegovina.info.

Svečana sjednica je zakazana za subotu 23. 04. u 11 sati, nakon čega će biti upriličeno polaganje vijenaca na Spomeniku poginulim za slobodu hrvatskog naroda, a u Livno stiže i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

 


(StarMo)