Naslovnica Region Policija objavila detalje tragedije u Zagrebu

Policija objavila detalje tragedije u Zagrebu

99
foto arhiva

Zagreb — U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje ugušene djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubistvo.

Otac je ugušio troje djece, blizance u dobi od sedam godina i dječaka u dobi od četiri godine. Nakon toga je pokušao ubiti i sebe, prenio je u subotu hrvatski portal Index.hr.

Prema izvještajima hrvatskih medija, u policiji kažu da je oko 2 sata u Mlinovima, na osnovu zaprimljene informacije o najavljenom samoubistvu, u stanu pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

“Na mjestu događaja pronađeno i troje djece bez znakova života te se sumnja na krivično djelo ubistva. Uviđajem rukovodi zamjenica okružnog državnog tužioca”, saopštila je zagrebačka policija.

Prema nezvaničnim informacijama, djecu je ugušio austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu.

Prije brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka, jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj, te da je ostao bez novca. Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

Nakon što je pronađen u stanu gdje je najvjerovatnije ubio svoje troje djece – blizance djevojčicu i dječaka, te još jednog mlađeg sina, pokušao se ubiti otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.

(StarMo)