Naslovnica Mostar Pokušao pobjeći čamcem policiji

Pokušao pobjeći čamcem policiji

210
foto: ilustracija

Mostar/Konjic — Jedna osoba je uhapšena zbog sumnje da je počinio razbojništvo u kladionici, nakon što je pokušao preko jezera umaći policiji, saopšteno je u petak iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Prema saopštenju policije, u četvrtak uveče u u 21,40 sati, u Policijsku stanicu (PS) Konjic je prijavljeno da je u toku razbojništvo u sportskoj kladionici „Sport plus“, u mjestu Čelebići, opština Konjic.

“Na lice mjesta upućene su patrole PS Konjic i PS BS (bezbjednost saobraćaja, op. starmo) Konjic. Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da je nn muško lice s maskom, kapuljačom i sunčanim naočalama došlo ispred spomenute poslovnice dok se radnica iste nalazila ispred objekta.

Obzirom da je nn lice izgledom odgovaralo licu koja je 10. 5. 2022. godine izvršilo razbojništvo uz prijetnju nožem u istoj poslovnici, radnica je pobjegla s lica mjesta, a počinilac je ušao u poslovnicu, otuđio njenu torbu i pobjegao u pravcu Jablaničkog jezera, gdje je otuđio čamac i pokušao pobjeći preko jezera.

Od strane patrola PS Konjic i PS BS Konjic isti je sustignut i lišen slobode, a utvrđeno je da se radi o D.S. (2004.) iz Konjica. Upoznat nadležni tužilac, izvršen uviđaj, preduzete sve potrebne mjere”, saopšteno je iz MUP-a HNK-a.

(StarMo)