Naslovnica Mostar Poduzetnici: Želimo biti partner novoj vlasti u Mostaru

Poduzetnici: Želimo biti partner novoj vlasti u Mostaru

287
foto arhiva

Mostar — Uspostava nove vlasti u Mostaru pruža priliku ovom gradu da jednoga dana ponovno postane poseban, ali ovoga puta u pozitivnom smislu. Mostar kojeg su dosad nazivali ‘grad slučaj’ mora iskoristiti sadašnji trenutak kako bi izbjegao sudbinu gradova koji umiru – stoji u saopćenju za javnost Asocijacije poduzetnika Hercegovine, te se dalje dodaje:

Podsjećamo da je Asocijacija poduzetnika Hercegovine uoči održavanja izbora u Mostaru javno poručila kako u radu nove gradske vlasti naglasak treba biti na ekonomskim, komunalnima i razvojnim pitanjima. S obzirom na činjenicu da će nova gradska administracija vrlo brzo započeti s realizacijom svog četverogodišnjeg programa rada, želimo izraziti nadu da će težište aktivnosti biti na obnovi paradigme Grada i trasiranju puteva za bolji život građana.

Ponavljamo kako Asocijacija poduzetnika Hercegovine ostaje vjerna svome stavu iz predizbornog perioda u kojem smo kazali kako želimo biti partner novoj vlasti, prije svega u savjetodavnom smislu, i to na planu razvojne strategije i stvaranja boljih poslovnih uvjeta za potencijalne investitore.

Iako nije idealna poziciji iz koje nova gradska vlast, na čelu s gradonačelnikom dr. Kordićem, započinje svoj rad, svako oklijevanje i odlaganje poduzimanja važnih poteza, učinit će situaciju u gradu kompleksnijom i težom, a samim tim i rješavanje nagomilanih problema teže će se realizirati.

Kao poduzetnici, koji u svome svakodnevnom djelovanju uvijek tragaju za novim i boljim rješenjima, možemo samo poručiti novoj gradskoj vlasti – budite istrajni i realni, imat ćete podršku mnogih, a onda ništa nije nemoguće – stoji u saopćenju.

 

(StarMo)