Naslovnica Mostar Počeli radovi na asfaltiranju kod hotela Ruža

Počeli radovi na asfaltiranju kod hotela Ruža

306

Mostar — Kako je ranije i najavljeno, Javno preduzeće Komunalno d.o.o. Mostar jutros je počelo radove na postavljannju asfalta u dijelu ulice Husnije Repca, pored hotela Ruža, do rasksrnice sa Onešćukovom ulicom.

Podsjećanja radi, iz Javnog preduzeća Komunalno i Gradske uprave Mostara je ovih dana najavljeno da se ti radovi izvode u skladu sa inspekcijskim Izvršenjem Grada Mostara. Radovi traju danas i sutra, u periodu od 7 do 17 sati.

Grad Mostar i JP Komunalno su ranije obavijestili građane navedenog lokaliteta, kao i građene koji gravitiraju tom lokalitetu, da će u spomenutom vremenskom intervalu saobraćaj biti u potpunosti obustavljen. Zamolili su građane da dio saobraćajnice koji je predmet radova ne koriste za promet, nego da koriste alternativne pravce.

“Također molimo sve vlasnike parkiranih vozila da svoja vozila uklone sa pomenutog lokaliteta u navedenom periodu, kako bi se radovi mogli nesmetano izvoditi, u protivnom bit ćemo prisiljeni da vaša vozila uklanjamo uz asistenciju MUP-a HNK”, saopšteno je ranije iz Javnog preduzeća Komunalno i Gradske uprave Mostara.

(StarMo)