Naslovnica Politika Plenković žestoko napao “alternativce” u HDZ-u

Plenković žestoko napao “alternativce” u HDZ-u

232
Andrej Plenković

Knin — Predsjednik HDZ-a i premijer Vlade RH Andrej Plenković u subotu je optužio “alternativce” u svojoj stranci da u kampanji za unutarstranačke izbore “koriste retoriku stranaka kojima je cilj srušiti HDZ-ovu vladu i politički destabilizirati Hrvatsku”.

“Ova druga ekipa, koja se nije Bog zna kako angažirala u protekle tri godine u branjenju politike HDZ-a i politike vlade danas koristi retoriku SDP-a, Mosta, Živog zida i drugih političkih stranka koje nas sve ovo vrijeme napadaju i jedini im je cilj srušiti vladu HDZ-a te ponovno u Hrvatsku uvesti političku nestabilnost. I što je najvažnije, da stranke na krajnjoj desnici dođu na političko mjesto HDZ-a – to je njihov cilj, a nije im cilj surađivati s nama”, istaknuo je Plenković na predizbornom predstavljanju svojeg tima u punoj dvorani Veleučilišta u Kninu.

Odgovarajući na novinarska pitanja, istaknuo je kako je Istanbulska konvencija isfabriciran problem te da će njegov tim u sljedećih desetak dana biti angažiran na razotkrivanju “laži koje se plasiraju u javnost”.

(StarMo)