Naslovnica Život Pet miliona za pet sekundi!

Pet miliona za pet sekundi!

193
EDINBURGH, SCOTLAND - FEBRUARY 13: Prince Harry and Meghan Markle attend a reception for young people at the Palace of Holyroodhouse on February 13, 2018 in Edinburgh, Scotland. (Photo by Andrew Milligan - WPA Pool/Getty Images)

Los Angeles — Kozmetička kompanija Biotulin, koja proizvodi preparate na bazi botoksa, ponudila je pet miliona dolara za pet sekundi pojavljivanja vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle sa njihovim proizvodom u američkoj TV seriji “Suits”.

Meghan Markle je spremna na brojne sastanke i dogovore u Hollywoodu, a njeni agenti počeli su da traže ulogu, objavo je britanski Mirror. Meghan bi navodno željela da glumi superheroja kao svoju povratničku ulogu.

Ovo je prvi put da su Markle pitali da se vrati u seriju i oživi svoj lik Rachel Zane, ali ona još nije dala odgovor, mada nije poznato ni da li se planira nastavak, odnosno 10. sezona serije, čija je posljednja epizoda emitovana u septembru 2019. godine.

Producent serije Aaron Korsh rekao je da ne želi da je nagovara, s obzirom na to da ona želi da počne novi život pošto su se ona i njen suprug, princ Harry, povukli s kraljevskih dužnosti.

(StarMo)