Naslovnica Život Pavlović za TV Hayat: Dobili smo upute za “oštrije mjere”…

Pavlović za TV Hayat: Dobili smo upute za “oštrije mjere”…

568
Pero Pavlović; foto: arhiva - ilustracija

Mostar — Jedini razlog ove zapovijedi je pokušaj zaustaviti širenje koronavirusa. Ovo zapovijed se najviše odnosi na ljude koji nemaju potreba da hodaju i da se susreću s drugim ljudima. Lijepo je vrijeme, vrijeme je blagdana tako da smo morali donijeti ovu zapovijed – kazao je Pero Pavlović u emisiji ‘Dobar dan BiH’ TV Hayat zamoljen da komenarišre zabranu napuštanja mjesta prebivališta u HNK.

Pavlović je dodao da je odluka donešana “na temelju stručnog prijedloga epidemiologa”.

Dobili smo upute da bi trebali poduzeti oštrije mjere kako bi spriječili širenje koronavirusa u svom kantonu. Ova zapovijed se odnosi na građane koji imaju mjesto prebivališta u Hercegovačko-neretvanskom kantonu i ova zapovijed nije nikakvo zabrana kretanja ljudima koji su se kretali ranije. Ljudima koji su radili ranije svi oni koji su u opskrbi i koji su imali dozvoli jučer da se kreću oni se mogu i danas kretati – kazao je Pavlović.

On je negirao informacije o plaćanjuu taksi od 10 maraka za propusnice za kretanje.

– Što se tiče plaćanja taksi to je nevjerojatna informacija i ja je prvi put čujemo od vas. Ja ne mogu vjerovati da bi iko pomislio da na ovoj kriznoj situaciji naplaćuje neke takse za propusnice. Sve one potvrde koje su izdate ranije vrijede i sada. Poslodavci koji su imali propusnice, i koji imaju dozvolu za rad i kretanje i dalje mogu raditi i kretati se – kazao je Pavlović.

(StarMo)