Naslovnica Mostar Parknig u Mostaru: Kreće prodaja “povlašenih karata”

Parknig u Mostaru: Kreće prodaja “povlašenih karata”

253

Mostar — U ponedjeljak, 10. januara, Mostar Parking d.o.o. Mostar počinje s testnim periodom tokom kojega će građani Mostara i svi oni kojima je potreban parking u Mostaru moći kupiti povlaštene mjesečne i godišnje karte.

Od naznačenog datuma, oni koji ispunjavaju uslove iz nove odluke Gradskog Vijeća Grada Mostara, moći će u prostorijama Mostar Parkinga kupiti mjesečne ili godišnje povlaštene parking karte.

Iz Mostar Parkinga podsjećaju da se s naplatom uličnog parkiranja kreće 7. februara, a korisnici povlaštenih karata koji tokom testnog perioda kupe svoje karte za parking izbjeći će eventualne gužve od trenutka kada naplata uličnog parkinga službeno krene.

Za prvu kupovinu povlaštenih karata svi zainteresirani moraju doći u prostorije JP Mostar Parking, a naknadno produživanje karata moći će se odraditi preko online bankarskih usluga.

Iz Mostar Parking napominju da je kupcima godišnjih povlaštenih karata uračunat popust od tri besplatna mjeseca.

Detaljne informacije o zonama i cijenama parkinga mogu se pronaći na internetskoj stranici www.moparking.ba, a građani se mogu informirati i osobno u prostorijama Mostar Parkinga na Bulevaru, na telefon (+)387 36 55 88 99 ili preko elektroničke pošte na info@moparking.ba.

 

(StarMo)