Naslovnica BiH Ovo su rezultati policijske akcije “Kavez”

Ovo su rezultati policijske akcije “Kavez”

398
foto arhiva - ilustracija

Banja Luka — Akcija “Kavez”, koju su pripadnici MUP-a Srpske u nedjelju izveli u četiri grada, rezultirala je hapšenjem 14 osumnjičenih, te zapljenom oružja i novca, ali i droge, čiji je dio bio sakriven u kutiji za osigurače.

Kako su potvrdili izvori “Nezavisnih”, uhapšeni su: Savo Čolić, Dragan Narančić, Lora Glušica, Branimir Marsenić, Bojan Mudrinić, Goran Mirković i Radovan Stanković.

“Uhapšeni su i Vinko Đurić, Vladimir Malić, Marija Bujak, Milorada Zurnić, Milenko Samardžić, Mladinko Malić i Marko Miljević”, rekli su izvori “Nezavisnih novina”.

U okviru ove akcije izvršeni su pretresi na 11 lokacija na području Banja Luke, Zvornika, Bijeljine i Doboja.

Pištolji, meci, gomila evra i maraka, ali i narkotici našli su se u plijenu policije, koja je bila na nogama od ranih jutarnjih sati, pa je pojedince koji su obuhvaćeni ovim hapšenjem doslovno zatekla na spavanju. Pronađeno je, naime, najmanje 300 grama marihuane, 10 grama heroina te 24 mililitra tečnog metadona.

“Nađena su i četiri pištolja, oko 2.000 maraka i oko 2.400 evra, te više digitalnih vaga za precizno mjerenje, ali i veći broj drobilica za mrvljenje marihuane”, pojašnjavaju izvori “Nezavisnih”.

(StarMo)