Naslovnica Mostarski izbori 2020 “Ostajte ovdje”: Prilika da se pokrene grad naprijed

“Ostajte ovdje”: Prilika da se pokrene grad naprijed

161

Mostar — Nositelj gradske liste “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” Velibor Milivojević poručio je na završnoj konferenciji za novinare kako su nedjeljni izbori za Gradsko vijeće Mostara “prilika da se grad pokrene naprijed”.

– Svojim djelom uradimo da Mostar svi možemo nazvat svojim, da on ostane ono što je uvijek i bio – grad različitosti. Politikom pomirenja, tolerancije, vraćanjem povjerenja, pokrenimo grad u jedno bolje vrijeme. Vrijeme gdje će sigurnost naše djece biti prioritet, a egzistencija koju im osiguravaju roditelji više nikad neće biti pod znakom pitanja – poručio je Milivojević.

Kazao je kako novoizabrani vijećnici moraju ispraviti greške iz prošlosti te da mostarski Srbi kao konstitutivan narod imaju pravo na svoj jezik, zapošljavanje, pristup budžetima.

– Kroz rad legitimno izabranih predstavnika radit ćemo na tome da očuvamo nacionalni identitet, da kroz rad na sebi učinimo da budemo bolji, da pružajući najbolje što imamo oplemenimo Mostar. Budimo pokretačka snaga razvoja ovog grada – rekao je Milivojević.

Dodao je kako se “Mostar mora obnoviti, očistiti, izgraditi” te da se privlačenjem investicija na bazi realnih analiza treba pokrenuti mostarsko gospodarstvo.

– Ozbiljnim pristupom kroz organiziranu turističku zajednicu učinimo Mostar turističkim centrom. Završimo obnovu svih vjerskih objekata i stavimo ih na turističku mapu grada, uložimo u mlade i sport, to je naša budućnost – kazao je.

 

(StarMo)