Naslovnica Izdvojeno Opozicija u RS: Nema kompromisa sa Dodikom

Opozicija u RS: Nema kompromisa sa Dodikom

555
Nebojša Vukanović

Bileća — “Sa SNSD-om i Miloradom Dodikom nema nikakvog kompromisa”, poručio je u Bileći predsjednik SDS-a Mirko Šarović na skupu opozicije.

“Sa njim nećemo ni u Bijeljini po svaku cijenu. Bolje časno da izgubimo nego sa njim da pravimo nečasan sporazum. rekao je Šarović, prenosi BN televizija.

Poslanik SDS-a u Skupštini RS, Nebojša Vukanović, najavio je “obračun sa izdajnicima”.

“Bogom ti se kunem Mićo Mićiću i Obrene Petroviću, nećete dovijeka. Kad se promijeni situacija prije ćemo pretresti vas nego Dodika i ove, jer je vaše zlo mnogo veće. Mićo Mićić je 15 godina načelnik, da je sreće rekao bi dva sam mandata dobio od SDS-a da budem ministar, SDS mi je dao 15 godina da budem načelnik, ucijenio me je Dodik, u strahu sam, povuću se kao čovjek, neka dođe neko mlađi, a ne da izda i preda za dvije godine”, rekao je Vukanović.

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković smatra da je “potreban moralni preporod”, da bi ova zemlja krenula naprijed.

“U ovoj zemlji ima novca, ima svega, samo joj trebaju oni ljudi koji će sve to što imamo jednako raspodijeliti na svakog od nas. To je preporod ove zemlje. Ja vjerujem u te poštene ljude, ja znam da sam taj pošten čovjek, ja znam da su ti pošteni ovdje koji su došli sa mnom, zato sam s njima. Ja znam da su među vama ti pošteni. Hajde da i u Bileći i u svakom mjestu pronađemo te najpoštenije. Pametnih imamo, ali nam treba taj moral, ta moralna obnova, to poštenje”, poručio je Stanivuković.

(StarMo)