Naslovnica Politika Opet optužuju Škoru da želi dovesti Bernardića na vlast u RH

Opet optužuju Škoru da želi dovesti Bernardića na vlast u RH

367
Andrej Plenković - HDZ

Zagreb — Iz HDZ-a su u subotu ocijenili kako je “uloga Domovinskog pokreta dovesti Bernardića za premijera”, čime su reagirali na izjavu Roberta Pauletića da će Domovinski pokret koalirati s HDZ-om “uz uvjet da Plenković ne bude premijer”.

HDZ tako tvrdi i kako je Škoro već počeo primjenjivati stih ‘Zato što SVOJE volim’ “u svom pravom značenju, sukladno svom stvarnom motivu ulaska u politiku”.

“Prije nego je i primirisao vlasti, zaglibio je u nepotizam. Svoju sestru stavio je za nositeljicu liste u 4. izbornoj jedinici. Sad su očito na redu rođaci, kumovi i poslovni ortaci”, objavio je HDZ na svom facebook profilu.

S druge strane, navodi HDZ, Pauletić tvrdi da Plenković ne može biti premijer, ako oni sutra o tome budu odlučivali i poručuje: “Taj smo film već gledali”.

“Drago nam je da je Pauletić napokon priznao da je uloga Domovinskog pokreta Miroslava Škore maknuti Plenkovića i dovesti Bernardića za premijera, kao što su doveli Milanovića za predsjednika. Mi u HDZ-u to tvrdimo cijelo vrijeme”, stoji u HDZ-ovoj objavi.

(StarMo)