Naslovnica Region Od Ace, Zokiju, samo jedna rečenica

Od Ace, Zokiju, samo jedna rečenica

392
Aleksandar Vučić

Beograd — Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je u ponedjeljak čestitku izabranom predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, saopšteno je iz Vučićevog ureda.

“Gospodine Milanoviću, čestitam Vam na izboru za predsjednika Republike Hrvatske. Aleksandar Vučić”, navodi se u čestitki predsjednika Srbije, prenose bh. mediji.

Vučić je ranije u ponedjeljak, na pitanje novinara da prokomentira “uvrede” koje su mu upućene tokom kampanje na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj, najavio da će telegram tog sadržaja poslati u Zagreb i “kao pristojan čovjek”, čestitati novoizabranom predsjedniku Hrvatske kad rezultati predsjedničkih izbora budu službeno saopšteni.

“Kao pristojan čovjek razumije se da ću poslati čestitku Milanoviću, kada budu objavljeni zvanični rezultati”, rekao je Vučić novinarima, nakon što je u Beogradu priredio božićni prijem za sedamnaestero djece iz Vukovara, Borova Sela, Islama Grčkog, Kašića, Ervenika, Uzdolja, Zagorja, Krnjaka, Knina i Kistanja, kojima je uručio poklon pakete.

(StarMo)