Naslovnica Region Novinarki isječena guma na autu

Novinarki isječena guma na autu

368
foto: arhiva - ilustracija

Novi Sad — Novinarki iz Novog Sada Ani Lalić isječena je 1. maja guma na automobilu, javio je portal Nova za koji Lalić radi.

Kako se navodi, ona je u policiji dala izjavu povodom tog događaja.

“Jutros oko 11 sati krenula sam na teren novinarskim poslom, kada sam primijetila da iz zadnje lijeve gume viri komad metala”, rekla je Lalić i dodala da je, s obzirom da se već sedmicama nalazi na meti raznih prijetnji, uz konsultaciju sa svojim advokatom odlučila da slučaj prijavi policiji.

Ona je navela da je policija obavila uviđaj i pregledala njen automobil i dvorište u kojem je bio parkiran.

“U zgradi postoji video nadzor i policija je zatražila od predsjednika kućnog savjeta da se pregledaju sve kamere unazad pet dana, koliko nisam pomerala automobil iz dvorišta”, navodi Lalić, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Sredinom aprila novinarka portala Nova Ana Lalić našla se na meti nepoznatih osoba koje su platile oglas sa pozivom na njen linč. Novinarka Ana Lalić privedena je 1. aprila u Policijsku upravu Novi Sad i određeno joj je zadržavanje od 48 sati zbog navodnog dizanja panike i uzbunjivanja javnosti, nakon što je protiv nje Klinički centar Vojvodine podnio prijavu zbog teksta pod nazivom “KC Vojvodine pred pucanjem: Bez zaštitnih za medicinske sestre“. Krajem aprila iz Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu saopšteno je da je pomenuta krivična prijava odbačena.

(StarMo)