Naslovnica Region Novi Pazar: Pošla po dijete u vrtić, pa teško ranjena od zalutalog...

Novi Pazar: Pošla po dijete u vrtić, pa teško ranjena od zalutalog metka

236
foto arhiva

Novi Patar — Novopazarka koja je u utorak pogođena u grudi u pucnjavi u Novom Pazaru operisana je i u stabilnom je stanju.

M.M. (32), koja je u utorak ranjena u vatrenom okršaju zavađenih Novopazaraca, umalo je nastradala ni kriva ni dužna, i to dok je išla u vrtić po dijete.

U trenutku kada je slučajna prolaznica pogođena i kada je kao pokošena pala na ulicu, telefonom je razmjenjivala poruke s mužem, koji je bio na putu. Pukom srećom i brzom intervencijom hirurške ekipe u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, ona je preživjela.

– Ona je danas, na sreću, bolje. Posle ranjavanja, njen suprug hitno se vratio u grad – rekli su juče prijatelji povrijeđene, prenosi Blic.

Dr Izet Tutić, poznati novopazarski hirurg, ispričao je da je žena bila u teškom stanju, mnogo je krvarila, bila je u stanju šoka i uznemirena.

– Samo je ponavljala: “Šta se ovo desilo?”, a pominjala je i svoje dijete, po koje je bila pošla u obdanište. Pogođena je u desnu stranu grudi, morali smo hitno da intervenišemo, nije bilo nimalo vremena za čekanje. Uspjeli smo da zaustavimo krvarenje i da stabilizujemo stanje – kaže dr Tutić.