Naslovnica Politika Nobilo: Možda tajne službe znaju nešto o Kolindi?

Nobilo: Možda tajne službe znaju nešto o Kolindi?

427
zagrebački odvjetnik Anto Nobilo

Zagreb — Piznati zagrebački odvjetnik Anto Nobilo, kazao je za TV N1 da “ima nekoliko scenarija zbog kojih bi, smatra, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na sučeljavanju izrekla optužbe o korupciji u tajnim službama”.

“Ako zaista ima korupcije, što je moguće, onda je pitanje zašto nije reagirala ranije. Tvrdi da treba zamijeniti sve strukture pa se postavlja pitanje zašto to nije učinila ranije jer je ona postavila sve ključne ljude u agencijama. Iz njezinog Ureda su otišli njezini ljudi u VSOA-u i u Vijeće za nacionalnu sigurnost.

Meni se čini logično i banalno objašnjenje, imate sučeljavanje, tema je korupcija i što ona kao eksponent HDZ-a može reći o korupciji, morala bi šutjeti ako je imalo poštena. Morate demontirati cijeli sustav koji je HDZ uspostavio i mnogi drugi prihvatili – smatra Nobilo.

Nobilo “misli da je Grabar-Kitarović nešto zasmetalo kod tajnih službi.”

“Možda činjenica da bi mogli objasniti njezino čudno ponašanje recimo u Osijeku, jer su oni mogli objasniti uzrok ponašanju što je važno za nacionalnu sigurnost jer ako predsjednica ulazi u nekontrolirane faze u životu to je važno za nacionalnu sigurnost”, zaključuje Nobilo.

(StarMo)