Naslovnica Život Nevesinje: Krvavi obračun – 11 puta uboden nožem!

Nevesinje: Krvavi obračun – 11 puta uboden nožem!

1349
foto arhiva

Nevesinje – Suvlasnik firme “Eurolajn” i vlasnik diskoteke u Nevesinju, Aleksandar Ristić zadobio je 11 rana nožem u obračunu sa braćom Milošem i Jovanom Beštićem.

On je tokom sukoba hicem iz pištolja ranio u stomak Jovana Beštića, dok je drugi Beštić povrijedio Ristićevog prijatelja Spasu Samardžića – piše Glas Srpske.

Policija istražuje uzroke ovog obračuna, a dvije priče su juče kružile Nevesinjem. Po prvoj jedan od braće je pokušao da reketira privrednika, a po drugoj u pitanju su neraščišćeni poslovni računi od ranije.

Sukob se desio u subotu oko 23.15 časova u mjestu Batković kod Nevesinja. Tuči i pucnjavi prethodila je žestoka svađa.

“Navodno su Miloš i Aleksandar bili poslovni saradnici, ali su već duže vrijeme u svađi, što je eskaliralo ovim obračunom. Beštići su bili u lokalu gdje se pojavio Ristić. Oni su ga provocirali, a on da bi izbjegao sukob otišao je kući. Međutim, braća su krenula za njim. Saznavši da ga traže Ristić je u pomoć pozvao Samardžić”a – kazao je izvor “Glasa Srpske” .

Kada su braća stigla ispred porodičnog imanja nevesinjskog biznismena došlo je do svađe, naguravanja i tuče.

Ristić je zbog težine povreda prebačen u Univerziteski klinički centar u Banja Luci, Jovan Beštić sa ranom u stomaku u Mostar, dok je Samardžić zadržan u nevesinjskoj bolnici zbog ubodne rane na leđima.

(StraMo)