Naslovnica BiH Nestale dvije djevojke

Nestale dvije djevojke

307
foto policija

Sarajevo — Policija u Sarajevu traga za Amrom Muhamedagić /21/, koja je nestala 12. septembra i maloljetnom Adrijanom Hoda, koja je nestala 17. septembra.

Iz policije je navedeno da je nestanak Amre Muhamedagić iz Bihaća prijavila njena majka, koja je rekla da se sa kćerkom čula telefonom 2. septembra kada joj je rekla da je dobila posao u firmi na području Ilidže, Kanton Sarajevo.

Djevojka se udaljila sa adrese stanovanja u Ulici Antuna Branka Šimića broj devet, opština Novi Grad Sarajevo. Visoka je oko 175 centimetara, krupnije građe.

Majka Adrijane Hoda prijavila je MUP-u Kantona Sarajevo da je njena kćerka 17. septembra oko 13.00 sati otišla od kuće u sarajevskoj opštini Novi Grad.

Djevojka je visoka oko 150 centimetara, plavih očiju i srednje građe. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imala crvenu majicu kratkih rukava, donji dio sive trenerke i patike žuto-bijele boje.

U slučaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi mogla doprinijeti pronalaženju traženih potrebno je kontaktirati Policijsku stanicu Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 /474 – 000, 033 / 451 – 211, 033/ 246 – 198 ili Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo, prenose federalna.ba i Srna.

(StarMo)