Naslovnica BiH Nešić: Ili je “Dodik nejak” ili SNSD vara narod?

Nešić: Ili je “Dodik nejak” ili SNSD vara narod?

85
Nenad Nešić -DNS

Banja Luka — “Nepostojeća ostavka gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića u potpunosti je razgolitila licemjerstvo SNSD-a i pokazala je da je sve što dolazi od SNSD jedna velika obmana” – izjavio je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Dodaje “da je pitanje da li je Milorad Dodik postao Dodik nejaki, kojeg ne sluša čak ni Pavlović, a poslušnost mu otkazuje i Gradski odbor SNSD u Prijedoru, ili su zajedno smislili predstavu za narod”?

Nešić ističe da, prema njegovim informacijama, Pavlović nije podnio ostavku jer takav dokument nije stigao u Centralnu izbornu komisiju.

“Dakle, gradonačelnik laže ne samo Prijedorčane nego cijelu Republiku Srpsku, nastavljajući karijeru skandal majstora. Dodik treba da kaže da li su mu Pavlović i Gradski odbor SNSD u Prijedoru otkazali poslušnost ili je i on dio farse. Ako su mu otkazali poslušnost, kako onda Dodik može upravljati bilo čim kada ne kontroliše ni jedan svoj odbor? Ako je i on dio prevare – kako onda da mu bilo ko vjeruje da čitava njegova politika nije prevara”, upitao je Nešić.

(SatrMo)