Naslovnica Sport Nakon “smrdljivog balije”: Ibri stiglo izvinjenje iz Zvezde

Nakon “smrdljivog balije”: Ibri stiglo izvinjenje iz Zvezde

390
Zlatan Ibrahimović

Beograd — AC Milan švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića gostovao je sinoć na stadionu Rajko Mitić u Beogradu kod Crvene zvezde u 1/16 finala Evropske lige u fudbalu, a utakmicu koja je završila rezultatom 2:2 obilježilo je i vrijeđanje napadača ekipe iz Milana.

Ibrahimović je sjedio među rezervama Milana na tribinama stadiona Rajko Mitić, poznatijeg kao Marakana, a u pozadini se čulo dobacivanje i uvrede za igrača koji korijene vuče iz Bosne i Hercegovine.

Pojedinac koji je svojim ponašanjem uspio zasjeniti sjajnu utakmicu između ostalog nazvao je Ibrahimovića “smrdljivim balijom”.

Danas se klub iz Beograda izvinio Ibrahimoviću zvaničnim saopćenjem, a iz redova bivšeg prvaka Evrope poručili su kako neće dozvoliti da “jedan primitivni pojedinac” baci mrlju na sinoćnju utakmicu.

“Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati”, poručili su iz Crvene zvezde.


(StarMo)