Naslovnica Sport Nakon meča u Mostaru: Igrač Slobode izašao iz bolnice

Nakon meča u Mostaru: Igrač Slobode izašao iz bolnice

511
foto: arhiva - ilustracija

Sarajevo/Mostar — Fudbaler Slobode iz Tuzle, Abid Mujagić, kasno sinoć je izašao iz bolnice u Mostaru, nakon što mu je pozlilo poslije utakmice Velež-Sloboda na Stadionu Rođeni, gdje mu je ukazana hitna pomoć.

Mujagić je nakon toga prebačen u mostarsku bolnicu, gdje mu je urađen dio ispitivanja. Igrač Slobode je sinoć u kasnim satima napustio bolnicu i bit će podvrgnut detaljnjim ispitivanjima u Tuzli kako bi se saznalo zbog čega mu je pozlilo.

Podsjećanja radi, u razgovoru za portal SportSport.ba Mujagić je sinoć izjavio da je imao slične tegobe i prije nekoliko dana, te da se zahvaljuje osoblju mostarske bolnice “Dr Safet Mujić” na prisebnoj reakciji, kao i doktorima koji su bili na stadionu.

“Osjetio sam već prije nekoliko dana slične tegobe, a evo večeras, nakon što sam izašao iz igre osjetio sam veliku mučninu. Uplašio sam se, ali zahvaljujući prisebnoj reakciji doktora na stadionu, te osoblja kantonalne bolnice Dr. Safet Mujić sada je stanje puno bolje i osjećam se dobro, no dok se sve to dešavalo bio sam zaista loše”, rekao je Mujagić.

(StarMo)