Naslovnica Sport Mušić: Pozivam sve institucije i uspješne poslovne ljude…

Mušić: Pozivam sve institucije i uspješne poslovne ljude…

531
Edin Mušić; foto. arhiva - ilustracija

Mostar — Edin Mušić, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne Skupštine BiH uputio je čestitku klubu FC Mostar SG „Staklorad“ u povodu osvajanja duple krune – šampionata i Kupa BiH u futsalu.

“Povodom novog, velikog uspjeha FC Mostar SG ‘Staklorad’ osvajanja titule prvaka – KUP Bosne i Hercegovine, kojom ste nakon osvojenog prvenstva zaokružili jednu od najuspješnijih sportskih godina u historiji Mostara, upućujem Vam najiskrenije čestitke.

Vaši izuzetni sportski uspjesi i rezultati koji postižete ponovo su nas učinili ponosnim!

Pokazali ste kako se predanim i marljivim radom postižu vrhunski rezultati. Organiziranost Vašeg sportskog kolektiva postalo je mjerilo za sportski kvalitet.

Osvajanje četvrte titule prvaka Bosne i Hercegovine u futsalu i druge titule prvaka u Kup takmičenju naše zemlje, svrstavaju Vas u najbolje sportske kolektive u historiji Hercegovine.

Uz želje da se Vaši sjajni uspjesi nastave, pozivam sve institucije i uspješne poslovne ljude koji su u prilici da snažnije podrže Vaš rad i promoviraju Vaše uspjehe, jer ste izvrstan primjer mladima ljudima i sportistima kako se postižu najveći dometi”, navodi se u Mušićevoj čestitki.

(StarMo)