Naslovnica Mostar Mostarskog rektora nagradili u RH – “Najproduktivniji hrvatski autor”

Mostarskog rektora nagradili u RH – “Najproduktivniji hrvatski autor”

309
Zoran Tomić

Mostar — Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić dobio je “Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) za doprinos struci”.

Riječ je o, kako se tvrdi, “najvišem priznanju koje se u Hrvatskoj dodjeljuje osobama koje su dale velik obol unaprjeđenju odnosa s javnošću”, javljeno je iz Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

“Zoran Tomić najproduktivniji je hrvatski autor u sferi odnosa s javnošću. Ono što se u njegovoj karijeri dodatno ističe, je činjenica da je odgojio generacije i generacije mladih stručnjaka za odnose s javnošću i da to sa zadovoljstvom čini i dalje”, istaknuo je predsjednik žirija ovogodišnje dodjele nagrada Grand PRix HUOJ-a doc. dr. sc. Damir Jugo.

– Vjerujem da će brojni dionici shvatiti kako je uspješna komunikacija kroz odnose s javnošću strateški resurs svake organizacije i da će tom resursu posvetiti više strateške pozornosti. S druge strane vjerujem kako će ova kriza dodatno utjecati na repozicioniranje komunikacijskih kanala, a time i komunikacijskih vještina. Od nas će se tražiti novi komunikacijski kapacitet i nove mogućnosti. Pošto će posljedice ove krize trajati još neko vrijeme, vještine koje su vezane za internet, dominirat će tržištem – kazao je Tomić.

(StarMo)