Naslovnica Mostar Mostarski HDZ BiH: CIK u službi “bošnjačke majorizacije Hrvata”

Mostarski HDZ BiH: CIK u službi “bošnjačke majorizacije Hrvata”

275
foto arhiva - ilustracija

Mostar — Bošnjačke političke stranke su očito složne oko proizvodnje novih Komšića i majorizacije Hrvata i na nižim razinama što čak i javno najavljuju – naveli su u objjavi na Facebooku iz GO HDZ BiH Grada Mostara.

– Nažalost neodgovorna politika pojedinaca i iz reda hrvatskih stranaka pomaže im u ostvarenju toga cilja. Je li to rade svjesno ili ne vjerojatno nećemo nikada doznati, ali neke stvari upućuju na to da su se opet pronašli neki Hrvati koji zbog privatnog interesa dovode u pitanje nacionalni interes hrvatskog naroda u Mostaru, a samim tim i u Bosni i Hercegovini.

Sigurni smo da će Hrvati u Mostaru prepoznati to i 20. prosinca pokazati kakav grad žele, a one koji se uporno pokušavaju predstaviti kao rješenje problema, a ustvari su ishodište problema jer su sjećanja na platformašku vladu i dalje svježa, poslati na smetlište povijesti gdje im je i mjesto – stoji u objavi.

Dalje naglašavaju kako se CIK “bez zadrške se stavio u službu bošnjačkih političkih stranaka i bošnjačke politike majorizacije i dekonstituiranja hrvatskoga naroda na svim razinama vlasti u Federaciji BiH”.

(StarMo)