Naslovnica Mostar Mostar Staklorad igra Ligu prvaka u Rusiji

Mostar Staklorad igra Ligu prvaka u Rusiji

570

Moskva — Bh. prvak u futsalu Mostar Stari Grad Staklorad otputovao je u Rusiju, gdje će nastaviti natjecanje u Ligi prvaka.

Mostar Stari Grad Staklograd smješten je u grupi A zajedno s domaćinom Sport Club KPRF (Rusija), Futsal klubom Dobovec (Slovenija) i ekipom Halle-Gooik (Belgija).

“Plasmanom među 16 najboljih napravili smo historijski uspjeh, tako da u Rusiju putujemo potpuno rasterećeni. Pokušat ćemo Bosnu i Hercegovinu predstaviti na najbolji mogući način. Nažalost, u Rusiji zbog ozljeda nećemo moći računati na četvoricu igrača: Kristijana Pantića, Daniela de Souzu, Bilala Jelića i Vladana Vesića. Naravno, na kraju se želim zahvaliti na podršci Nogometnom savezu BiH i našim sponzorima” – izjavio je uoči puta predsjednik Mostar Stari Grad Staklorada Amel Bajgorić.

Turnir u Moskvi održat će se od 19. do 23. 11., a prvu utakmicu Mostar Stari Grad Staklorad igra u utorak u 18.45 protiv domaćina Sport Club KPRF-a. U sljedeću fazu natjecanja plasirat će se samo pobjednik grupe.

Mostar Stari Grad Staklorad drugi je bh. klub koji je ostvario plasman među 16 najboljih futsal ekipa u Europi, nakon što je ti pošlo za rukom Tangu 2013. godine.


(StarMo)