Naslovnica Mostar Mostar: Predstavljena knjiga o novinarstvu Siniše Kovačića

Mostar: Predstavljena knjiga o novinarstvu Siniše Kovačića

102
Siniša Kovačić

Mostar — U sklopu održavanja Međunarodne znanstveno-stručne konferencije iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija PR & Media Days Mostariensis u Mostaru je u srijedu predstavljena prva knjiga i sveučilišni udžbenik Siniše Kovačića „Online mediji – služenje javnosti ili podilaženje publici“ u izdanju Hrvatske sveučilišne naklade i Sveučilišta u Mostaru.

Predstavljajući knjigu „Online novinarstvo“ u kojoj autor Siniša Kovačić uz teorijski okvir “donosi istraživanje o utjecaju i funkcioniranju najčitanijih hrvatskih portala koji su prvi izvor informiranja”.

Recenzenti knjige, rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić i zamjenik ravnatelja Federalne novinske agencije Ilija Musa ističu i važnost vjerodostojnosti samog autora knjige Siniše Kovačića.

– Ova knjiga dolazi od svojevrsnog brenda Siniše Kovačića. To je osoba koja je prošla sve faze u novinarstvu, menadžmentu medija i informacija koja je sazrjela potpuno u profesionalnom smislu, a kao kruna tog sazrijevanja je došao briljantan doktorat i sjajan sadržaj te istraživanje koje je bilo vrlo zahtjevno. Dakle, ovu knjigu ‘Online novinarstvo’ nije napisao no name i s te strane dolazi povjerenje prema sadržaju – kazao je rektor Tomić.

Knjiga „Online mediji – služenje javnosti ili podilaženje publici“ predstavljena je online u studiju Sveučilišne televizije SUM TV u Mostaru, priopćili su organizatori – piše pogled.ba.

 

(StarMo)