Naslovnica Mostar Mostar: Počela prodaja karata za SFF

Mostar: Počela prodaja karata za SFF

184

Mostar — Danas od 14 sati u Mostaru počinje prodaja karata u Cineplexx Plazi za filmove u programu 28. Sarajevo Film Festivala.

Karte je moguće kupiti svakim danom od 14 do 22 sata, najavili su organizatori.

Ines Radić, koordinatorica programa SFF-a kazala je Feni kako je zainteresiranost za ovogodišnji festival već velika, a posebno za film otvorenja “Trougao tuge”, švedskog reditelja Rubena Östlunda, ovogodišnjeg dobitnika Počasnog Srca Sarajeva te za film zatvaranja “Praznik rada”, Pjera Žalice.

Također je, kako navodi, primjećena velika zainteresiranost pri online kupovini karata, prenose bh. portali.

Filmovi iz programa 28. Sarajevo Film Festivala bit će prikazivani u dva termina u Mostaru, i to u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar (plato Plaza Centra) u 21.30 sati te u kinu Cineplexx Plaza Mostar s početkom u 18 sati.

Karte za sve filmove u Mostaru iz programa Sarajevo Film Festivala u prodaji su i online putem na stranici tickets.sff.ba, a mogu se kupiti i putem web stranice Sarajevo Film Festivala www.sff.ba.

Cijena karata za BH Film program u 18 sati u Cineplexx Plazi Mostar je 5 maraka, a za filmove u 21.30 sati u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar cijena je 7 maraka, navode organizatori.

(StarMo)