Naslovnica Sport Mostar: Odigran Turnir sjećanja na Lanu, Luku i Armana…

Mostar: Odigran Turnir sjećanja na Lanu, Luku i Armana…

139

Mostar — Turnir sjećanja na Lanu, Luku i Armana okupio je protekle ubote 18 ekipa djece godišta 2013. i mlađe u Arena Sport Centru Mostar.

Prvo mjesto osvojila je ekipa HFC Zrinjski, dok je drugo mjesto zauzeo HŠK Zrinjski. Nagrade najboljima su im uručili roditelji Lane, Luke i Armana. Nagradu za treće mjesto ekipi ŠN Limači Čapljina uručio je Senad Kevelj, predsjednik upravnog odbora Sportskog saveza Grada Mostara.

Roditelji Lane, Luke i Armana zahvalili su se Arena Sport Centru, Sportskom savezu Grada Mostara, natjecateljskim ekipama i svima koji su sudjelovali u organizaciji turnira i time iznova probudili uspomenu na njihovu djecu.

Zahvalnost je izrazio i Senad Kevelj, ističući kako su ovakva događanja humanitarnog karaktera prijeko potrebna i da ih Grad Mostar uvijek maksimalno podržava.

“Mala grupa ljudi uspjela je ovo odlično organizirati. Bilo je ovo prelijepo druženje tokom 80 utakmica i čast mi je i zadovoljstvo što smo dali svoj doprinos da ovaj turnir uspije”, kazao je Kevelj ispred Sportskog saveza Grada Mostara.

(StarMo)