Naslovnica Izdvojeno Mostar: 20 bonova za socijalno ugrožene povodom Božića

Mostar: 20 bonova za socijalno ugrožene povodom Božića

367
Komadića i Marić

Mostar — U povodu predstojećeg blagdana Božića, Grad Mostar je u Centru za socijalni rad Mostar s novčanim potporama danas darivao 20 socijalno ugroženih obitelji svojih sugrađana.

Novčani bon u vrijednosti od po 150 KM uručili su im Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara i Zdravka Marić, ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar.

Nastavljajući tradiciju darivanja pred vjerske blagdane glavna savjetnica Komadina kazala je kako i godine ovim skromnim činom Grad Mostar želi dijelu svojih sugrađana katoličke vjeroispovijesti i u stanju socijalne potrebe uljepšati najradosniji katolički blagdan.

Ravnateljica Marić čestitala im je blagdan Božića te uputila i riječi zahvalila Gradu Mostaru, gradonačelniku Bešliću i suradnicima na potpori i posjeti, te što se već trinaest godina za redom nastavlja ova akcija darivanja pred vjerske blagdane.

Uz djelatnice centra podijeli bonova bili su nazočni i Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti i Elvedin Gadara voditelj Službe za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice.

(StarMo)