Naslovnica Život Milivojević zahvalan: Dodik šalje 500 doza vakcina Mostaru

Milivojević zahvalan: Dodik šalje 500 doza vakcina Mostaru

441
Velibor Milivojević; foto: arhiva - ilustracija

Banja Luka/Mostar — Predsjednik Kluba Srba u mostarskom Gradskom vijeću Velibor Milivojević zahvalio je srpskom članu Predsjedništva BiH i predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i institucijama Republike Srpske što su omogućili da Mostar dobije 500 vakcina za ugrožene kategorije stanovništva.

Milivojević, koji je i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mostara, zahvalio je za razumijevanje i human gest.

– Institucije Republike Srpske do sada su uvijek imale razumijevanja i pomagale srpsko stanovništvo Mostara i doline Neretve. Njihova želja je da pomognu i ovoga puta i da ova donacija ide za sve građane Mostara. Ima li bolje poruke za praznike od one da pomažući jedni druge i one kojima je nepotrebnije iskazujemo brigu, poštovanje i ljubav – poručio je Milivojević, prenosi RTRS, pozivajući se na Srnu.

On kaže da je dobio obećanje od Dodika da će se založiti da Mostar dobije vakcina za ugrožene kategorije stanovništva.

– Potrebe su velike i u Federaciji BiH /FBiH/ i u Republici Srpskoj, ali je Srpska u ovom trenutku obezbijedila veći broj vakcina i zbog toga smo molili za pomoć za najugroženije stanovništvo u Mostaru – rekao je Milivojević.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas da će Srpska 500 doza vakcina Ssputnjik Ve” uputiti građanima Mostara.

(StarMo)