Naslovnica Mostar Milivojević: Mostaru treba “široka koalicija”…

Milivojević: Mostaru treba “široka koalicija”…

322
foto: Fena

Mostar — Mi ne bježimo od razgovora sa bilo kim kada bude zvanična objava rezultata Centralne izborne komisije BiH. Naravno da ćemo sjesti za stol i sa svima razgovarati da vidimo kakve su platforme i ideje, kazao je za Oslobođenje Velibor Milivojević nosilac liste “Ostajte ovdje” na upravo održanim izborima u Mostaru.

Dodao je da se njegova lista zalaže da Mostaru treba široka koalicija koja će sve zastupati, te da je to pravi način da se krene s pozitivnim promjenama u budućnost.

– Srpska zajednica je veoma sretna postignutim rezultatom. Svakako da je nama prioritetni cilj bio da budemo ravnopravni kao i svi drugi narodi u Mostaru, kazao je Milivojević.

O koalicionim partnerima, kaže, još “ne razmišljaju”.

– Mi ne bježimo od razgovora sa bilo kim kada bude zvanična objava rezultata Centralne izborne komisije BiH. Naravno da ćemo sjesti za stol i sa svima razgovarati da vidimo kakve su platforme i ideje. Ono za šta se mi zalažemo jeste da Mostaru treba široka koalicija koja će sve zastupati i mislim da je to pravi način da se krene s pozitivnim promjenama u budućnost, napominje Milivojević.

(StarMo)