Naslovnica Politika Milanovića je sve teže pratiti: Spominje teferič na Ilidži i fetvu

Milanovića je sve teže pratiti: Spominje teferič na Ilidži i fetvu

682
Zoran Milanović

Zagreb — Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović nastavio je sa svađama putem svog Facebook profila. Milanović je u najnovijem postu napao saborsku zastupnicu Radu Borić i „Jutarnji list“.

Potom je prozvao lidera stranke Možemo! Tomislava Tomaševića, za kojeg je kazao da se oblači kao da je “krenuo na teferič na Ilidžu”.

– Riječ-dvije i o gospodinu Tomislavu Tomaševiću, istina, bitno manje nekorektnom političaru. Wannabe-gradonačelnik također ima vremena prozivati me i dijeliti mi lekcije zbog „neprimjerenog“ ponašanja, ali o verbalnom divljaštvu jedne zastupnice u Saboru šuti k'o zaliven. Što to, gospodine Tomaševiću, u žargonu vašeg „kluba“ znači pojam „neprimjereno“? Je li to preludij u fetvu ili tek drugarska kritika? Ako je ovo drugo, meni se ne čini primjerenim to što vi i mnogi drugi dolazite u Sabor odjeveni kao što se nekad išlo na teferič na Ilidžu. Bez odijela, bez kravate, kao da ste veći od institucije kojoj pripadate. Mislite da se meni baš nose odijelo i kravata? – napisao je Milanović.

(StarMo)