Naslovnica Politika Milanović pozvao na “zajedničko polaganje vijenca”

Milanović pozvao na “zajedničko polaganje vijenca”

148
Zoran Milanović

Zagreb — Ured predsjednika RH javio je u četvrtak da su uputili poziv predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću i predsjedniku Hrvatskog sabora Gordanu Jandrokoviću da s predsjednikom Zoranom Milanovićem “polože zajednički vijenac na groblju Mirogoj u povodu blagdana Svih svetih”.

– Budući da do četvrtka popodne, 29. 10. Ured predsjednika RH nije zaprimio bilo kakav prijedlog iz Vlade RH ili Hrvatskog sabora za zajedničko polaganje vijenca uobičajeno u prigodama državnih blagdana, Ured predsjednika Republike Hrvatske uputio je poziv Uredu predsjednika Vlade Republike Hrvatske i Uredu predsjednika Hrvatskog sabora da predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković zajedno s Predsjednikom Republike polože zajednički vijenac, u petak, 30. 10. 2020. godine, navodi se u saopštenju.

Iz Ureda predsjednika Milanovića najavljen je da će predsjednik položiti vijenac i zapaliti svijeću u 10 sati kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja na Mirogoju povodom blagdana Svih svetih.

(StarMo)