Naslovnica Region Milanović (opet) o Plenkoviću: Optužio me da sam kriminalac!

Milanović (opet) o Plenkoviću: Optužio me da sam kriminalac!

196
Zoran Milanović - predsjednik RH

Zagreb — Predsjednik RH Zoran Milanović održao je press-konferenciju na Pantovčaku i žestoko se obrušio na premijera Andreja Plenkovića.

“On je mene optužio da sam praktički kriminalac. Što bih ja trebao raditi u ovakvoj situaciji? Mi se ne svađamo, nego premijer kleveće. Ja mogu prihvatiti zafrkanciju, pa i da sam šmrkač kokaina. Ali iz usta čovjeka koji je jahao na valu mržnje, sve sam ja to prošao ledeno, nisam se ni žalio. A on je išao u taj šator, davao intervju za Hrvatski tjednik, gostovao u tim emisijicama. Ja s Medvedom imam dobar odnos i Deurom, oni su ipak bili nekakvi vojnici. Mislite da ja činim ljude nervoznima ili to čini čovjek koji kaže da smo pobijedili koronu i daje pet Novaku Đokoviću”, rekao je, između ostalog, Milanović.

Predsjednik RH je dodao kako “nije čuo da je Plenlović rekao da mu ova rasprava šteti “.

Pa tko mu je kriv? Ja ne razmišljam na taj način. Moj mandat traje pet godina, ja nisam tu da se dopadam. Možda na kraju za desert, ali ovo je glavno jelo. Ono je teško i žilavo. Ako mu to šteti, kakva je to patetika, koga briga?” rekao je predsjednik RH.

(StarMo)