Naslovnica Region Milanović ima poruku za HDZ: Prestanite lagati!

Milanović ima poruku za HDZ: Prestanite lagati!

439
Zoran Milanović

Split — U povodu sutrašnjeg blagdana sv. Dujma i dana grada Splita u tamošnjem Hrvatskom narodnom kazalištu održana je svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj je sudjelovao i predsjednik Republike Zoran Milanović – javlja HRT.

– Ne znam koga hrvatska javnost doživljava klaunom, mene ili njega. Ja sam hrvatski predsjednik birali su me hrvatski ljudi. Njega nisu nikad i neće, rekao je Milanović komentirajući izjave predsjednika Sabora RH Gordana Jandrokovića, te dodao:

– Gospodi iz vrha HDZ-a bilo bi dobro da prestanu lagati. Tko laže taj i krade. Gospodin Jandroković opet je lagao da je Zlata Đurđević postupila protuzakonito. To je laž. Gospođa Đurđević nije prekršila nikakav Zakon ni Ustav. Ona je rekla vrlo jasno da će se u slučaju ponavljanja javnog poziva javiti i javila se, rekao je Milanović upitavši kako je moguće da se od svih hrvatskih pravnika na poziv javilo samo troje. Jasno je da je to prerogativ predsjednika republike, samo predlaganje, a sabor će odlučiti, rekao je Milanović.

 

(StarMo)