Naslovnica Politika Mićić “razočaran” odlukom SDS-a

Mićić “razočaran” odlukom SDS-a

524
Mićo Mićić

Bijeljina — Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić rekao je da je “razočaran” odlukom Predsjedništva stranke (SDS), koje je odbacilo sporazum koji je postigao sa SNSD-om.

“Nisam ni glasao za tu odluku, jer politiku posmatram drugačije i mislim da je ona usmjerena ka tome da korist imaju građani. Riječ je o 12 bitnih projekata za grad. Velike projekte Bijeljina ne može završiti sama i zato smo napravili sporazum”, rekao je Mićić.

On je novinarima u Banja Luci izjavio da su među tim projektima izgradnja drinskog nasipa, studentskog doma, auto-puta, izmještanje željezničke stanice, i izgradnja nove, izmještanje i izgradnja nove autobuske stanice, kanalizacije i niz drugih projekata.

“Politiku doživljavam kao sredstvo za razvijanje svog grada i da realizujemo projekte. Sporazum se odnosio prije svega na te projekte. Mnogo smo uradili u Bijeljini i moje razmišljanje je usmjereno ka njenom daljem razvoju”, kaže Mićić.

On je najavio da će vidjeti na sjednici Gradskog odbora koje će dalje korake preduzeti.

“Tražićemo neko rješenje. Rekao sam da nikada neću preći u SNSD i nismo razmišljali u tom pravcu kada smo pravili sporazum”, rekao je Mićić.

Prema njegovim riječima, priča o saradnji je ispolitizovana kao i tvrdnje da to nanosi štetu SDS-u.

(StarMo)