Naslovnica Život Mara nastupa u “Off programu” HNK

Mara nastupa u “Off programu” HNK

508
Sanel Marić - Mara

Mostar — U okviru “off programa” Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) u Mostaru u subotu, 18. 01., mostarski kantautor Sanel Marić Mara, u pratnji Darija Lukića na klavijaturama, održat će koncert na maloj sceni HNK.

Ovaj koncert originalan je spoj poezije pjesničkih velikana i melankoličnog pop-rocka i minimalistička je verzija autorovog dosadašnjeg opusa.

Sanel Marić je s ekipom na svoj način oživio stare i gotovo zaboravljene pjesnike koje će ovom prigodom predstaviti mostarskoj publici. Tu su tekstovi velikana poput Maka Dizdara, Alekse Šantića, Safveta Bega Bašagića, Antuna Branka Šimića, ali i novog vala mladih pjesnika poput Marka Tomaša, Mehmeda Begića, Gorana Karanovića i Nedima Ćišića.

“Vjerujemo u ovo što radimo jer je nešto posebno, originalno i lijepo. Prošle godine imali smo sličan koncert u Pozorištu lutaka Mostar i bilo je odlično. Sada ćemo Dario i ja u Hrvatskom narodnom kazalištu, uz savršen zvuk i svjetlo, napraviti divnu atmosferu za pamćenje, svirajući najljepše pjesme s našeg repertoara. Dođite da vam bude lijepo”, poručio je Mara mostarskoj publici.

(StarMo)