Naslovnica Sport Manchester: Zvijezdu “Građana” orobili i pretukli!

Manchester: Zvijezdu “Građana” orobili i pretukli!

155
Joao Cancelo

Manchester — Joao Cancelo (27), bek Manchester Cityja i reprezentacije Portugala, objavio je na društvenim mrežama da je “bio žrtva premlaćivanja, teške krađe i provale”.

Premda Cancelo nije naveo, gdje se tačno dogodio napad, klub Manchester City je kasno noćas objavio da su nogometaš i njegova porodica “bili žrtve provale u svom domu”.

– Šokirani smo i užasnuti informacijom da su Joao Cancelo i njegova porodica noćas pretrpjeli provalu u svom domu, tokom koje je Joao napadnut. Klub pruža podršku Joau i njegovoj porodici, a on pomaže policiji u istrazi ovog ozbiljnog incidenta – navodi se u službenom saopćenju Manchester Cityja.

Bek Manchester Cityja sinoć je naveo da je zadobio posjekotine po licu nakon što je pokušao da se izbori sa bandom pljačkaša, dok je bio sa svojom porodicom.

Ovaj 28-godišnjak je na Instagramu objavio sliku svojih povreda.

– Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su me povrijedile i pokušale povrijediti moju porodicu. Kada pokažete otpor, evo šta se dogodi. Uspjeli su da mi uzmu sav nakit i ostave me sa licem u ovakvom stanju – napisao je Cancelo.

(StarMo)