Naslovnica Mostar Mamić u Mostaru “opleo” po sudijama u Hrvatskoj: “Kriminalci i lopovi”!

Mamić u Mostaru “opleo” po sudijama u Hrvatskoj: “Kriminalci i lopovi”!

168
Zdravko Mamić

Mostar — Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i bivši izvršni dopredsjednik zagrebačkog “Dinama” – Zdravko Mamić – osuđen za izvlačenje novca iz nogometnog kluba – održao je u Mostaru konferenciju za novinare.

Povod je bio nedavna odluka Ustavnog suda u kojoj se, kako tvrdi – “sud ruga njegovoj obitelji”. Okomio se na ustavne suce koje je, među ostalim, nazvao “kriminalcima i lopovima” – prenosi HRT.

– Taj sud se ruga meni, mojoj obitelji i zdravoj pameti. Pravdi, pravičnosti, pravu, ljudskosti, moralu. Oni su prodani sud, sud koji prodaje ustavne tužbe, ustavnu pravdu, koji prodaje pravo na ljudskost, na zdrav razum, istaknuo je među ostalim na konferenciji za medije.

– Moje obraćanje danas je sucima Ustavnog suda, na čelu s onim rektalnim alpinistom dijaboličkog izgleda, onom spodobom, jednom huljom, jednim uhljebom i to mu je kompliment, kada mu kažem, onim predsjednikom Ustavnog suda Šeparovićem, onom hrpom govana od Mate Arlovića i svih onih njihovih tamo, bestidnih sudaca, koji donose takve sramotne odluke, koji se skrivaju iza svojih toga, i koji donose iz dana u dan diskriminirajuće odluke koje ljudi kupuju. Jer oni su sud koji prodaje ustavne tužbe, koji prodaje ustavnu pravdu, koji prodaje pravo na ljudskost, na zdrav razum”, kazao je Mamić.

Ustvrdio je da se ustavni sud ruga građanima i da su sudci politički izabrani.

“Dobro mostarski Bruce Lee – Raspudić, kaže da ih treba ukinuti”, rekao je.

– Oni su toliko zla napraviti hrvatskim građanima, da su zaslužili da nestanu s lica zemlje. Isto vrijedi i za Vrhovni sud RH. To je banda koja drži jedna drugima ljestve i koja godinama upropaštava perspektivu građana RH. To važi i za sud u Osijeku za koji sam dokazao da su kriminalci, rekao je Mamić.

 

(StarMo)