Naslovnica Mostar Mamić, ipak neće pred novinare u Mostaru – Objasnio i zašto

Mamić, ipak neće pred novinare u Mostaru – Objasnio i zašto

466
Zdravko Mamić

Mostar — Zdravko Mamić otkazao je konferenciju za medije koja se u utorak 6. aprila trebala održati u Mostaru u 12 sati.

Kako je Mamić naveo u svojoj objavi krenula je “reforma pravosuđa”, te kako su istrage protiv sudaca koje proziva uznapredovale – prenosi hercegovina.info.

“Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti – istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam.

Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja”, ističe Mamić.

(StarMo)