Naslovnica Region Mamić gradi poslovno carstvo u Hercegovini?

Mamić gradi poslovno carstvo u Hercegovini?

534
Zdravko Mamić

Mostar — Zdravko Mamić će graditi sportski centar u Ravnom. Od Općine je već kupio zemljište i samo je pitanje vremena kada će svoje poslovno carstvo proširiti na jugoistok Hercegovine, tek kojih desetak kilometara dalje od Dubrovnika, piše Slobodna Dalmacija – prenose Bh portali.

Nakon što je sud u BiH odlučio da Zdravko Mamić, koji se od juna 2018. godine nalaz u Međugorju ne može biti izručen Hrvatskoj, koja ga traži zbog višemilionske prevare, nekadašnji prvi čovjek Dinama definitivno ostaje u BiH. S obzirom na njegov nemiran duh, teško je povjerovati da će Zdravko Mamić dokono šetati po Hercegovini.

Očekivati je neki njegov „bombastični“ poslovni potez, a prvi korak je već učinio kupnjom zemljišta u Ravnom. Za sada je riječ o sportskom centru, a možda sve pređe u projekt kakvog turističkog naselja ili pak urbanih vila kakve posljednjih godina niču u općini Ravno, točnije u naselju Ivanica, s koje puca pogled na Župu dubrovačku.

Tamo je već djelomično izgrađeno turističko naselje nazvano „Dubrovački visovi“ zbog čega su negodovali Dubrovčani tražeći više puta zabranu korištenja pridjeva Dubrovački sa druge strane granice u Hercegovini.

(StarMo)